Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaassa: rikosten tukahduttaminen jatkuu valtakunnallisesti, turistialueiden baarien omistajat haluavat laillisen sulkemisen klo 4 ennen MM-kisoja

Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa tarkastellaan Thaimaan huipputarinoita, jotka kehittyvät seuraavan viikon aikana. Näin lukijamme saavat nopeasti tiedon uutisista ja siitä, mitä pitää seurata seuraavan viikon aikana.

Suurin tarina tällä hetkellä Thaimaassa on jatkuva laittomien huumeiden ja ampuma-aseiden tukahduttaminen valtakunnallisesti. Tämä johtui osittain traagisesta joukkoampumisesta päiväkodissa Nong Bua Lamphussa yli viikko sitten. Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha määräsi tukahduttamisen.

Tukahduttaminen alkoi pyytämällä huomattavia poliisivoimia, mukaan lukien tärkeimmillä peittoalueillamme Pattayassa ja Phuketissa, tutkimaan huumetestejä. Kun lainvalvontaa testattiin, mielenosoitukset ja tukahdutukset alkoivat valtakunnallisesti.

Osa tukahduttamisesta on ollut viihde- ja yöelämän paikkojen lakisääteisten sulkemisaikojen tiukka noudattaminen, myös turistialueilla, jotka ovat erittäin riippuvaisia ​​tästä toimialasta.

Yrittäjät ja turistit ovat valittaneet useiden päivien ajan tiukoista sulkemisista, jotka laittavat tuhansia ihmisiä kaduille samaan aikaan joka ilta ja aiheuttavat lisää ongelmia. Lisäksi, kun MM-kisat ovat aivan nurkan takana, on vakava huolenaihe, jos tukahduttaminen jatkuu, mikä estää turisteja ja asukkaita nauttimasta myöhäisistä peleistä baareissa ja yöelämän paikoissa.

Thaimaan matkailuviranomainen on vaatinut neljän aamupäivän laillista sulkemista turistialueilla kuukausien ajan. Hän on tietoinen siitä, että Pattayan ja Samuin kaltaisten turistialueiden turistit eivät halua tulla kotiin keskiyöllä tai klo 2. Konservatiiviset ryhmät ovat kuitenkin pitäneet ehdotusta kiinni siitä, että tämä voi johtaa rikosten ja auto-onnettomuuksien lisääntymiseen.

Seuraava viikko tai kaksi voisi olla pitkä tie osoittamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle ehdotukselle sekä kuinka kauan nykyinen tukahduttaminen kestää. Pidämme sinut aina ajan tasalla tilanteesta.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.