Phuketin kuvernööri määrää tiukat mittaukset vakavien tapausten estämiseksi koulutuspaikoilla

Phuket -

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew on määrännyt tiukat mittaukset estääkseen vakavia tapauksia koulutuspaikoissa.

Kokous pidettiin tänä aamuna (7. lokakuutath) Phuket Provincial Hallissa tuli sen jälkeen yli 30 ihmistä, mukaan lukien lapset, sai surmansa joukkoampumisessa lastenhoitokeskuksessa Uthai Sawanin alueella Nong Bua Lamphun maakunnassa torstai-iltapäivänä 6. lokakuuta.

Kokoukseen osallistuneet virkailijat seisoivat hetken hiljaisuuden hetken muistellakseen kadonneita.

Kuvernööri Narong kertoi The Phuket Expressille: "Meidän pitäisi olla tiukat mittaukset erityisesti laittomien huumeiden estämiseksi, jotta vältytään vastaavilta tapauksilta. Jos hallituksen virkamiehet ovat sekaantuneet laittomiin huumeisiin, heidän on kohdattava oikeustoimi. Myös ampuma-aseiden hallussapito on tarkastettava tarkasti. Jos haluat ilmoittaa huumeista, soita vihjepuhelimeen 1567.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.