Päihtynyt mies Nakhon Si Thammaratissa pidätettiin kahden aseen, luodin ja kahdenkymmenen metamfetamiinipillerin kanssa lähellä koulua

Nakhon Si Thammarat –

Päihtynyt mies pidätettiin kahdella aseella, luodilla ja kahdellakymmenellä metamfetamiinipillereillä lähellä koulua, jonka väitettiin siepatakseen lapsensa riidan jälkeen vaimonsa kanssa.

Keskustutkintaviraston poliisialue 5 Nakhon Si Thammaratissa raportoi tänään (7. lokakuuta).th).

Järkyttävä tapaus tuli vain yksi päivä kauhistuttavan joukkoampumisen jälkeen päiväkodissa Nong Bua Lampussa.

Keskusrikospoliisi, alue 5, poliisi, joka oli lähellä vapaaehtoistoimintaa Khwan Phangin osa-alueella, ryntäsi paikalle. He olivat olleet korkeassa valmiustilassa Nong Bua Lampun tapauksen vuoksi.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle koulun lähelle löytääkseen epäillyn lava-auton, jossa oli Teerapong. Poliisi yritti pidättää Teerapongin ja saada hänet antautumaan rauhanomaisesti, mutta hän kieltäytyi yhteistyöstä. Teerapong törmäsi poliisin autoon yrittäessään ajaa pois, mutta ei päässyt pakoon.

Teerapong nousi lava-autostaan ​​ja lainvalvontaviranomaisten mukaan näytti yrittävän ottaa käsiaseen vyötäröstään. Poliisi tavoitti Teerapongin ja onnistui pidättämään hänet. Epäillystä löytyi kaksi asetta, luoteja ja 17 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Ron Phibunin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Lähistöllä olevat paikalliset kertoivat kuulleensa neljästä laukauksesta ennen poliisin saapumista, mutta onneksi henkilövahinkoja ei tullut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.