Chalong Pier -laiturille on suunniteltu merkittävä kunnostus, mukaan lukien tekoälyjärjestelmä

Chalong -

Phuketin maakunnan hallintoorganisaatio (OrBorJor) suunnittelee Phuketin eteläpuolella sijaitsevan Chalongin laiturin kunnostamista, mukaan lukien tekoälyjärjestelmän (AI) lisääminen ja 120 CCTV-kameran lisääminen.

Phuketin maakunnan hallinnon apulaispäällikkö Thiwat Sridokbua kertoi Phuket Expressille: "Suunnittelemme Chalongin laiturin kunnostamista parantaaksemme matkailijoiden palvelua ja turvallisuutta. Tämä tulee olemaan suuri muutos laiturille. Haluamme muuttaa laiturista Phuketin vilkkaimman merimatkailulaiturin. Peruskorjaus voi kestää vähintään kaksi vuotta."

”Yksi suunnitelmista on AI-järjestelmä ja lisää CCTV-kameroita turvavalvomoineen. Pitkähäntäveneet ja pikaveneet pysäköidään jonoihin asentamalla pysäköintipoijut. Tämä tekee laiturista kauniimman eikä vahingoita rannikon biologista järjestelmää."

Ehdotetun hankkeen kustannuksia ei heti julkistettu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.