Thaimaa isännöi TBEX Asia 2022 -tapahtumaa Phuketissa marraskuussa

Isännöi Travel Blog Exchange (TBEX) toista kertaa, Thaimaa esittelee Amazing New Chapters bloggaajille, sisällöntuottajille ja vaikuttajille ympäri maailmaa.

Bangkok, 25. huhtikuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) isännöi TBEX Asia 2022 -tapahtumaa maailmanlaajuisille matkailubloggaajille, sisällöntuottajille ja vaikuttajille Phuketissa ja ympäröivissä maakunnissa 15.-18, jonka teemana on tulee olemaan "Diversity of the South: Phuket and Beyond".

Siripakorn Cheawsamoot, TAT:n markkinointiviestinnän apulaiskuvernööri, ilmoitti isännöimisestä TBEX North America 2022 -tapahtuman päätteeksi Tri-Citiesissä, Washingtonissa 21. huhtikuuta 2022. Hän kutsui kaikki bloggaajat ja vaikuttajat osallistumaan TBEX Asia -tapahtumaan. 2022 ja löytää maistiaisen upeista matkaelämyksistä Thaimaassa.

"TBEX Asia 2022 lupaa olla hyvin erikoinen tilaisuus, sillä tänä vuonna Thaimaa juhlii "Visit Thailand Year 2022" -tapahtumaa. Kuningaskunta on enemmän kuin valmis toivottamaan vierailijat tervetulleiksi kokemaan hämmästyttäviä uusia lukuja käsitteellä "A-Z, Thaimaassa on kaikki", Siripakorn sanoi.

Tämä on toinen kerta, kun Thaimaa isännöi Travel Blog Exchange (TBEX) -tapahtumaa sen jälkeen, kun se isännöi ensimmäistä aasialaista ohjelmaa vuonna 2015, jolloin Bangkokissa järjestettiin yli 680 osallistujaa eri puolilta maailmaa ja näkyi yli 142. miljoona ihmistä.

TBEX Asia 2022:n "Diversity of the South: Phuket and Beyond" -konsepti heijastaa luonnon, ruoan ja thaimaalaisuuden uusia lukuja, mukaan lukien arvokas taide, kulttuurinen monimuotoisuus, erilaiset kohteet ja aktiviteetit sekä etelän elämäntapa, erityisesti Phuketissa.

TBEX Asia 2022 -tapahtuman pääpaikka on Angsana Laguna Phuket, joka on osa Aasian ensimmäistä integroitua Laguna Phuketin lomakeskusta kauniilla Bang Taon lahdella. Päivät 1–4 (15.–18. marraskuuta) sisältävät erilaisia ​​Pre-BEX-kiertueohjelmia ja itse konferenssia, mukaan lukien työpajan, pääpuheenvuorot, välipalautukset ja nopeusverkostoitumisen. Tämän jälkeen perhematkat vievät osallistujat valitsemiinsa kohteisiin Phuketin ulkopuolelle.

Osallistujia ovat sisällöntuottajat (blogien, videoiden, podcastien ja perinteisen median tuottajat) ja DMO:t, matkanjärjestäjät, hotellinpitäjät, OTA:t, matkailubrändit sekä PR- ja markkinointitoimittajat. TBEX tulee olemaan Thaimaalle upea tilaisuus näyttää maailmalle, että se toivottaa ulkomaiset turistit jälleen tervetulleeksi ja että tarjolla on upeita uusia kokemuksia, ja maailman matkailubloggaajille ja vaikuttajille löytää nämä kokemukset. Tapahtuman toivotaan edistävän Thaimaan matkailualaa ja taloutta.

TBEX Asia 2022 -tapahtuman liput ovat nyt saatavilla matkantekijöille ja alan ammattilaisille osoitteessa www.tbexcon.com/Asia-2022.

Lisätietoja:
Verkkosivu: www.tbexcon.com/Asia-2022

LEHDISTÖTIEDOTE – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT)

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.