Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti usean ajoneuvon kolarissa lähellä alikulkua Thalangissa

Thalang –

Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti usean ajoneuvon kolarissa lähellä underpaass Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantai-iltapäivällä (3.) klo 55th) Thep Kasattri Roadilla pohjoiseen lähellä alikulkua Phuketin lentokentän risteyksessä Thalangissa.

Paikalle saapuneet pelastusjoukot löysivät tieltä vaurioituneen henkilöauton ja pakettiauton. Autosta löytyi kaksi loukkaantunutta. Kuljettaja Apirak Kaewyim, 20, oli jumissa auton sisällä. Pelastustyöntekijät vapauttivat hänet hydraulisella leikkurilla. Hän sai vakavia vammoja kasvoihinsa.

Myös hänen matkustajansa Kingkaew Pramoonchaego, jota ei ole julkaistu, oli saanut vakavia vammoja. He molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan.

Pakettiauton kuljettaja ei loukkaantunut, mutta kieltäytyi puhumasta medialle, poliisille tai pelastustyöntekijöille ilman laillista edustajaa, ja heidän roolinsa kolarissa ei ollut selvä.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi, sillä välittömiä silminnäkijöitä, jotka väittivät nähneensä koko onnettomuuden, ei ollut lehdistöaikaan mennessä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.