Tuhannet paikalliset asukkaat ja ulkomaalaiset liittyvät Yu Keng -seremoniaan osana kasvissyöjäfestivaalia Phuketissa sunnuntaina

Mueng Phuket, Phuket -

Noin 2,200 2 paikallista asukasta ja ulkomaalaista turistia osallistui Phuketin Yu Keng -seremoniaan osana kasvissyöjien festivaaleja Jui Tui -pyhäkössä Phuketissa sunnuntaina XNUMX. lokakuuta.

Myös matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja hänen valtuuskuntansa liittyivät tänä aamuna Yu Kengin kiinalaisten jumalien patsaiden paraatiin. Phuketin asukkaat sekä turistit Malesiasta ja Singaporesta kokoontuivat tienvarteen kunnioittamaan ja sytyttämään sähinkäisiä kutsumaan jumalia perinteisten uskomusten mukaisesti.

Ministeri totesi tilaisuudessa, että kulttuuriministeriö valitsi Phuketin kasvissyöjäfestivaalin yhdeksi Thaimaan kulttuuriperinnöstä, joka tuo ylpeyttä Phuketin veljille ja sisarille.

Hän sanoi, että tänä vuonna seremoniaan osallistui enemmän thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, vaikka määrä ei ehkä ole yhtä suuri kuin Covidia edeltäneellä kaudella, mutta se oli positiivinen merkki matkailun elpymisestä.

Phiphat lisäsi myös, että ministeriö ehdottaa ministerivaliokunnalle viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä kello 4. osana "Bangla-mallia", jonka arvioitiin tuottavan 00 miljoonaa bahtia kuukaudessa.

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.