Maya Bay Krabissa avattiin uudelleen matkailulle tänä viikonloppuna

Krabi -

Kuuluisa Maya Bay Krabissa avattiin uudelleen ensimmäisenä päivänä matkailulle lauantaina 1. lokakuuta kahden kuukauden sulkemisen jälkeen ympäristön elvyttämiseksi.

Edellinen tarinamme:

Väliaikainen kahden kuukauden sulkeminen oli 1.-30.

Lauantai 1. lokakuuta oli ensimmäinen päivä Maya Bayn avaamiselle uudelleen matkailulle kahden kuukauden sulkemisen jälkeen.

Kansallispuiston virkailijat totesivat, että vuosittaisen sulkemisen tarkoituksena on mahdollistaa tehokas matkailun hallinta tämän kauden ilmastoa seuraten sekä luonnon ja ympäristön ennallistamisen aika.

Esimerkiksi

Noin kymmenen delfiiniä havaittiin Maya Bayssä Krabissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.