Rawai ja Kamala Phuketissa varoittavat äkillisistä tulvista ja voimakkaista tuulista

Mueang Phuket -

Rawain ja Kamalan seutukunnat ovat varoittaneet asukkaita äkillisistä tulvista ja voimakkaista tuulista Noru-myrskyn aikana.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri valmistautuu käsittelemään Noru-myrskyä.

Rawain kunta ja Kamalan kunta ovat varoittaneet asukkaita varomaan äkillisiä tulvia ja voimakkaita tuulia 2. lokakuuta asti.nd, 2022 Noru-myrskyn aikana.

Kaikki, jotka ovat kärsineet myrskystä, soita katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) vihjepuhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa numeroon 1784.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.