Suuri merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta Krabista

KUVA: MGR Online

Krabi -

Suuri merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta Krabista.

Mr. Somsak Tepbut, kylän päämies Baan Koh Kwangissa Nong Talayn osa-alueella Mueang Krabin alueella, sai tiedon kuolleesta merikilpikonnasta Koh Kwang Beachillä eilen (28. syyskuuta).

Paikalle kutsuttiin meribiologisen keskuksen henkilökunta. He löysivät kuolleen Olive Ridley -merikilpikonnan, jonka pituus oli 80 senttimetriä ja leveys 150 senttimetriä. Se painoi noin 30 kiloa. Kilpikonna oli alkanut hajota, mutta kilpikonnasta ei löytynyt haavoja. Kilpikonnan uskotaan kuolleen vähintään kaksi päivää ennen sen löytämistä.

Kuollut kilpikonna vietiin merikeskukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.