Amerikkalainen mies loukkaantui, kun hänen väitetään hyökäneen Bangla Roadilla Patongissa

Patong -

Amerikkalainen mies on loukkaantunut sen jälkeen, kun hänen väitetään hyökäneen Bangla Roadilla Patongissa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 3 tänä aamuna (30th), jonka mukaan turistin kimppuun on hyökätty Bangla Roadilla Patongissa.

He saapuivat paikalle etsimään loukkaantunutta 35-vuotiasta amerikkalaista miestä. Hän sai vammoja kasvoihinsa ja vasemman kätensä keskisormeen. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan hoidettavaksi, mutta päästiin pian sen jälkeen vapaaksi. Pelastusryhmät salasivat hänen nimensä.

Hän oli 24-vuotiaan venäläisen naisen kanssa, joka ei loukkaantunut. He olivat kuulemma turisteja, jotka yöpyivät hotellissa Phra Baramee Roadilla Patongissa, Kathussa. Amerikkalainen mies kertoi ensiapuun, että vain hänen kimppuunsa hyökättiin.

Yksityiskohdat siitä, miksi amerikkalaisen miehen kimppuun hyökättiin ja kuka oli vastuussa, olivat kuitenkin epämääräisiä, ja poliisi aikoi suorittaa täyden tutkimuksen ja kuulustella amerikkalaista turistia.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarkalleen, mitä tapahtui, ja jatkaa oikeustoimia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.