Samuin poliisi etsii kuutta väitettyä ulkomaalaista "gangsteria", mukaan lukien Venäjän, Saksan ja Kazakstanin kansalaisia, koska heidän kerrotaan kiristäneen venäläisiä turisteja kryptovaluuttaan

Surat Thani -

Samuin poliisi etsi maanantaina 26. syyskuuta ryhmää väitettyjä ulkomaisia ​​"gangstereita", joiden kerrottiin uhanneen ja kiristäneen venäläistä miestä kryptovaluutasta.

Viranomaiset aloittivat tutkinnan venäläisen pariskunnan, Evgenii ja Ekaterna, valituksen jälkeen. He väittivät, että kuuden Venäjän, Saksan ja Kazakstanin kansalaisen ryhmä lähestyi heitä ja uhkaili heitä heidän ollessaan kahvilassa 15. syyskuuta.

Heidän lausuntonsa mukaan väitetty saksalainen epäilty alkoi puhua ja ystävystyä Evgeniin kanssa ennen kuin uhkasi häntä siirtää kolme miljoonaa USD kryptovaluuttana eli noin 112 miljoonaa bahtia. Evgeniillä oli kuitenkin vain 58,000 50,000 dollarin kryptovaluutta, joten hän, joka oli väitettyjen gangsterien joukossa, siirsi epäillylle 1.878 XNUMX dollaria, mikä vastaa XNUMX miljoonaa bahtia.

Siirron jälkeen neljä heistä poistui paikalta mustalla pakettiautolla, kun taas kaksi muuta ajoivat pois punaisella moottoripyörällä. Ennen lähtöä saksalainen epäilty, jonka uhrit tunsivat vain nimellä Salman Almaty, antoi heille puhelinnumeron ja sanoi, että hän ottaisi heihin yhteyttä jäljellä olevien kahden miljoonan dollarin osalta.

Evgenii kertoi poliisille, että häntä vainottiin seuraavana päivänä hänen syödessään ulkona, ja hän sai kahden päivän kuluttua Telegram-sovelluksesta puhelun, jossa kysyttiin, löytäisikö hän vielä rahat. Sitten hän päätti ilmoittaa tapauksesta ja pyytää apua Samuin poliisilta.

Evgenii väitti, että hän ei tiennyt, miksi hän oli kohteena, eikä ollut aiemmin ollut tekemisissä tämän ryhmän kanssa.

Samuin poliisiaseman komentaja Pongkajorn Sukksang oli määrännyt tutkintaryhmän kuulustelemaan paikallisia todistajia ja tutkimaan aluetta todisteiden löytämiseksi. Aluksi uhrin kertoma pakettiauto ja moottoripyörä saatiin kiinni ja tunnistettiin CCTV-kuvan avulla. Poliisi etsii parhaillaan ulkomaalaisia ​​epäiltyjä oikeuskäsittelyä varten.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.