Phuketin kasvissyöjäfestivaalin katukulkueet alkavat

Phuket -

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueet ovat alkaneet Phuketissa tänään (27th).

Kasvissyöjien katukulkueet ovat alkaneet Jchoor Su Gong Naka -pyhäköstä Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella tänä aamuna klo 7 suuntaamassa Saphan Hinin yleiseen puistoon Phuket Townissa.

Muiden katukulkueiden aikataulu huomiselle (28th) alapuolella:

5:45 Sapamin pyhäkkö (Koh Kaewissa)

6 Bang Koon pyhäkkö (Koh Kaewissa)

7:00 Hai Yian Geng -pyhäkkö (Mai Khaossa, Thalangissa)

7 Seng Leng Tong -pyhäkkö (Mueang Maissa, Thalangissa)

"Katukulkue" järjestetään joka päivä jokaisessa pyhäkössä festivaalin aikana. Kulkue tarjoaa kodin asukkaille ja suurelle yleisölle mahdollisuuden katujen varrella vastaanottaa henkimedian omaavien jumalien siunausta.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut, ja Thaimaan kansanterveysministeri osallistui tapahtuman avausseremoniaan.

Paraatit ja kulkueet peruttiin vuonna 2021 Covid-19-huolien vuoksi ja tiukkojen Covid-19-sääntöjen mukaisesti vuonna 2020, joten tämä vuosi on ensimmäinen täysi kasvissyöjäfestivaali sitten vuoden 2019.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.