Phuket Marine -toimisto varoittaa veneitä menevästä mereen viimeaikaisten myrskyjen vuoksi

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on julkaissut kovan tuulen ja aallon vuoksi mereen menevistä veneistä ilmoituksen, joka on voimassa lokakuun 1. päivään asti.

Ilmoituksen antoi Phuketin merenkulkutoimiston johtaja Nachapong Pranit. Ilmoituksessa todetaan: "Thain meteorologinen laitos (TMD) raportoi mahdollisista rankoista tai erittäin rankoista sateista suurimmassa osassa Thaimaata lokakuun 1. päivään asti trooppisen myrskyn NORU vuoksi."

”Andamaanienmerellä on kovia tuulia ja aaltoja yli kaksi metriä korkea. Veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä mailla lokakuuhun asti 1st"

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.