Phuketin kasvissyöjäfestivaali alkaa virallisesti

Phuket -

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut, ja Thaimaan kansanterveysministeri osallistui tapahtuman avausseremoniaan.

Eilen (25th), kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul liittyi seremoniaan Jui Tui Shirnessa, jossa "Go Teng" -sauva nostettiin. Go Teng -tanko on merkki kasvissyöjien festivaalin alkamisesta. Festivaalille osallistui paljon thaimaalaisia ​​ja kiinalaisia ​​paikallisia ja turisteja.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta alkaenth lokakuun 4th.

Festivaalin aikana jokainen pyhäkkö hoitaa joka päivä "katuomistusta". Omistus tarjoaa mahdollisuuden kodin asukkaille ja suurelle yleisölle katujen varrella vastaanottaa henkimediaa omistavien jumalien siunausta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.