Phuket City varoittaa voimakkaiden sähinkäisten myymisestä tai niillä pelaamisesta kasvissyöjäfestivaalin aikana

Phuket -

Phuketin kaupungin kunta on antanut virallisen varoituksen voimakkaiden sähinkäisten myymisestä tai niillä pelaamisesta vuotuisen kasvissyöjäfestivaalin aikana.

Phuketin kaupungin kunta on antanut seuraavan varoituksen:

Voimakkaiden sähinkäisten myyminen tai niillä pelaaminen ei ole sallittua. Voimakkaat sähinkäiset voivat aiheuttaa yleistä haittaa tai vahinkoa ihmisille ja omaisuudelle kasvissyöjien festivaalin aikana.

Jokainen, joka rikkoo sääntöjä, joutuu oikeustoimiin. Ilmoita laittomasta käytöksestä numeroon 191.

Phuket Express huomauttaa, että tarkka määritelmä siitä, mikä voimakas sähinkäinen on, oli epämääräinen ja jätettiin laajalti yksittäisten lainvalvontaviranomaisten ja käyttäjän tulkinnan varaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.