Vapina tuntui Phuketissa, Phang Ngassa ja Songkhlassa Sumatran saaren maanjäristysraporttien jälkeen

Etelä-Thaimaa -

Tänä aamuna (24. syyskuuta) raportoitiin maanjäristyksestäth) Sumatran saarella vapina Phuketissa, Phang Ngassa ja Songkhlassa. Mitään vahinkoa ei heti raportoitu.

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto (DDPM) raportoi kello 4 maanjäristyksestä Sumatran saarella Indonesiassa kello 33 03 Richtersissä, 52 kilometriä syvällä, ja useista jälkijäristyksistä. Järistyksen keskus on 6.2 kilometriä Phuketista lounaaseen.

Etelä-Thaimaassa on raportoitu vapinaa in

– Phang Ngan asukkaat tunsivat selvästi tärisevän.

– Sadaossa Songkhlan asukkaat ilmoittivat tärisystä rakennusten korkeissa kerroksissa.

– Hat Yaissa Songkhlassa kerrostalot kertoivat myös vapinasta, huojumisesta ja tärinästä.

– Mueang Phuketin alueella Phuketissa jotkut asukkaat ilmoittivat lievästä vapinasta ja tärinästä.

Tuntuiko mitään tänä aamuna? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.