Kolme ulkomaalaista turistia pelastettiin, kun he olivat juuttuneet repeämään Patong Beachin lähellä

KUVA: Patong Lifeguard

Patong -

Kolme naispuolista ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun he olivat juuttuneet repeämään Patong Beachin lähellä yöllä.

Patongin hengenpelastajat ilmoittivat viime yönä (23. syyskuutard), että noin kello 8 kolme ulkomaalaista naisturistia nähtiin huutavan apua meressä lähellä Patong Beachia. Oli erittäin onnekas, että rannalla oli vielä joitain vesiskootterioperaattoreita ja hengenpelastajia. Kolme ulkomaalaista turistia vietiin jet-skillä turvallisesti takaisin rannalle.

Patongin hengenpelastajat varoittavat turisteja, etteivät he mene mereen yöllä.

Patong Lifeguards ei julkistanut ulkomaalaisten turistien nimiä ja kansallisuuksia, mutta he sanoivat, että kaikki kolme naista olivat erittäin kiitollisia tuesta ja avusta.

Matkailun lisääntyessä Thaimaassa Covid-19-pandemian jatkuvan hiljentymisen seurauksena turisteja ja kovaa merenkulkua koskevat tapaukset ovat yleistyneet. Hengenpelastajat ovat johdonmukaisesti neuvoneet turisteja kiinnittämään huomiota lippuihin ja sääolosuhteisiin ja olemaan menemättä uimaan yöllä, kun henkilökunta on poissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.