Phuket odottaa 10,000 200 lisää korealaista turistia, jotka tuottavat yli XNUMX miljoonaa bahtia Korean roadshown jälkeen

Phuket -

Asianomaisten viranomaisten mukaan Phuket odottaa 10,000 200 lisää korealaista turistia, jotka tuottavat yli XNUMX miljoonaa bahtia äskettäisen Korean roadshown jälkeen.

Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) varapuheenjohtaja Arnuparb Wechwanichsanong kertoi Phuket Expressille: "PPAO ja Phuket Tourism Association kävivät roadshow-matkailun markkinointitapahtumassa Soulissa ja Busanissa, Koreassa 20. syyskuuta alkaen.th syyskuuhun 21st, 2022. ”

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän roadshow-tapahtumaan, sillä monet korealaiset matkailualan toimijat ovat kiinnostuneita Phuketista. Tästä eteenpäin tämän vuoden loppuun asti Phuketissa vierailee vähintään 10,000 200 korealaista turistia, jotka tuottavat vähintään XNUMX miljoonaa bahtia”, Arnuparb lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.