Virkamiehet etsivät graffititaiteilijaa, joka ruiskutti kiviä Racha Islandilla Phuketissa

Phuket -

Viranomaiset etsivät graffititaiteilijaa, joka suihkutti värejä suurille kiville Racha Yain saarella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) sai tällä viikolla ilmoituksen graffiteista virallisella Facebook-sivullaan. He menivät Racha Yai -saarelle Lahin lahdella.

Graffiti oli noin 320 senttimetriä pitkä ja 185 senttimetriä leveä. Viranomaiset siivosivat kallion graffitit. Lähistöllä olevilla paikallisilla ei ole aavistustakaan siitä, kuka ruiskutti graffitit. Viranomaiset kuitenkin etsivät graffititaiteilijaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.