GLOW Mira Karon Beach Phuketissa nyt auki

Uusin GLOW-hotelli aloitti vieraat 1. syyskuuta

PHUKET (13) – GLOW-hotellibrändi valaisee suosittua Phuketin matkailukohdetta GLOW Mira Karon Beachin avajaisissa tässä kuussa.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä yhden Phuketin pisimmän rannan valkoisista jauhehiekoista sijaitseva hotelli on erinomaisella paikalla, josta pääsee helposti merelle ja alueen vilkkaalle ruokailu- ja yöelämälle. Majoituspaikassa on kaksi pääruokapaikkaa, koko päivän avoinna oleva Chen's-ravintola, rento aulabaari sekä allasbaari, joista saa kevyitä välipaloja ja juomia.

Chen's tarjoaa vierailleen valittavana sisä- tai ulkoistuimet, joissa on oma terassi, jota ympäröi trooppinen lehtineen. Ruokalista vaihtelee perinteisistä thaimaalaisista suosikeista, kuten curryt, vatkatut ja nuudeliruoat, länsimaisiin mukavuusruokiin, kuten hampurilaisiin, pastaan ​​ja pizzaan.

Tässä 154 huoneen hotellissa on valikoima huonetyyppejä 20m2 Standard (King) -perhesviiteistä, 42m2, joissa kerrossängyt lapsille ja muhkea king-size-vuode aikuisille. Kaikissa huoneissa on myös 49-tuumainen taulu-tv, ilmastointi, sadesuihku ja käsisuihku omassa kylpyhuoneessa sekä oma parveke juomia varten merinäköalalla. Nykyaikainen leikkisä muotoilu, jossa on rohkeita värejä, on saanut inspiraationsa saaren perinnöstä ja vanhan Phuketin kaupungin värikkäästä kiinalais-portugalilaisesta tyylistä. Tämä eloisa estetiikka löytyy kaikkialta hotellista, myös tilavasta aula-alueesta.

"Phuketissa sijaitsevan uusimman GLOW-hotellimme avulla halusimme luoda hauskan, nykyaikaisen paikan, joka sisältää myös elementtejä saaren rikkaasta historiasta", sanoi Markus Gloor, toimintajohtaja.

GLOW Mira Karon Beachissä on myös 24h-kuntokeskus, jossa on täydellinen valikoima kardiolaitteita ja painoja.

Kiinteistö on seitsemäs Thaimaassa avattu GLOW-hotelli ja uusin lisäys Fusion Hotel Groupin kasvavaan portfolioon. Heinäkuussa yritys avasi Fusion Original Saigon Centerin Vietnamissa ja konserni suunnittelee uuden GLOW-kiinteistön avaamista Bangkokiin joulukuussa 2022.

Huonehinnat alkaen THB 999++ per yö. Vierailla https://mirakaronbeach.glowhotels.com lisätietoja.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.