Samuin hotelliryöstö maksoi yli 14 miljoonaa bahtia, Big Joke tutkittava

KUVA: MGR Onine

Samuin saari, Surat Thani -

Big Joke on määrännyt kiirehtimään tutkinnan sen jälkeen, kun Samuin saarella sijaitsevassa hotellissa on ryöstetty esineitä, jotka maksoivat yli 14 miljoonaa bahtia.

Yommana Poonsawat on tehnyt ilmoituksen Bo Phutin poliisille Samuin saarella viime viikolla. Poliisi havaitsi, että sveitsiläinen sijoittaja oli vuokrannut hotellin vuodesta 1990 lähtien 30 vuodeksi. Maanomistaja Yommana sai tontin ja rakennuksen takaisin viime vuonna sopimuksen päätyttyä. Poliisi on salannut sijoittajan nimeä jatkuvasti tutkintaa odotettaessa.

Yommana palkkasi vartijoita partioimaan hotellia jonkin aikaa ennen kuin vartijoiden sopimus päättyi. Viime kuussa hän havaitsi, että hotellitarvikkeet ja tavarat oli kadonnut ja viety kiinteistöstä ilman hänen lupaansa.

Thaimaan poliisi löysi useita epäiltyjä, joiden väitetään liittyvän edelliseen vuokraajaan. Yhdeksän ihmistä on pidätetty, kuusi Thaimaalaista ja kolme Myanmarin kansalaista.

"Big Joke", Thaimaan poliisin apulaiskomissaari Surachet Hakpal kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille tiedotusvälineille: "Jotkut varastetut tavarat takavarikoitiin niiden myynnin jälkeen. Kadonneiden esineiden lopullinen hinta on 14,331,500 XNUMX XNUMX bahtia. Kaikki epäillyt on pidätettävä nopeasti ja varastetut tavarat on takavarikoitava mahdollisimman pian.

Monet varastetuista esineistä myytiin Facebookin ja sosiaalisen median kautta, ja omistajan väitettiin esittäneen olevansa laillinen omistaja, TPN-media huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.