Phang Ngan poliisi teki kotimatkan, joka tuottaa aseita myytäväksi Facebookin kautta, epäilty edelleen vapaana

KUVA: MGR Online

Phang Nga -

Phang Ngan poliisi teki ratsian kotiin Tai Mueangin alueella, jossa epäilty tuotti aseita ja myi niitä Facebookin kautta.

Phang Ngan poliisin ryhmä teki ratsian taloon Na Toein osa-alueella tällä viikolla. He saapuivat kotiin löytääkseen paljon käsintehtyjä käsiaseita, luoteja ja aseen osia. Ketään ei löytynyt talosta.

Phang Ngan provinssin poliisikomentaja kenraalimajuri Thammanoon Prayuenyong kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Meille ilmoitettiin, että Thaimaan koillisosassa oli monia ampumistapauksia. Näistä koteloista takavarikoidut aseet lähetettiin suoraan Phang Ngasta."

"Olemme jatkaneet tutkintaa ja epäilty tunnistettiin Mr. Kittiphon Patnarkiksi, 27. Hän avasi Facebook-sivun LIVE-striimeillä, joissa myytiin käsintehtyjä käsiaseita sekä ammunta- ja testiesityksiä. Me jäljitämme hänet löytääksemme Mr. Kittiphonin, joka on edelleen vapaana." Komentaja päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.