Nuudelimyyjä loukkaantui moottoripyörän sivuvaunun törmättyä tila-autoon Katassa

Kata -

Nuudeleimyyjä on loukkaantunut hänen moottoripyöränsä sivuvaununsa törmättyä tila-autoon Katassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen (8. syyskuuta) Patak Roadilla Katassa, Karonin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen moottoripyörän sivuvaunun ja tila-auton. Ruokaa oli hajallaan jalkakäytävälle. Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja, joka on nuudelikauppias, loukkaantui lievästi.

Silminnäkijöiden mukaan tila-auto tuli heti, kun moottoripyörän sivuvaunu ylitti välittömästi tien.

Katan lainvalvontaviranomaiset tutkivat onnettomuutta oikeudellisen vastuun ja syyn määrittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.