Kathun piiritoimiston takana oleva uima-allas avataan uudelleen

Kathu -

Kathun piiritoimiston takana oleva uima-allas on avattu uudelleen remontin jälkeen.

Mr. Rewat Areerob, Phuketin maakunnan hallintoviraston presidentti, kertoi The Phuket Expressille: "Uima-allas on ollut hylätty useiden vuosien ajan. Phuketin maakunnan hallintovirasto käytti budjettiaan ja kunnosti uima-altaan yleiseen käyttöön ja urheiluuimiseen.

– Lapsille on myös käynnissä uimakoulutusprojekti uimataitojen kehittämiseksi. He voivat käyttää aikansa harjoitteluun ja pysyä erossa huumeista."

"Uimakoulutukseen on osallistunut opiskelijoita kuudesta Kathun valtion koulusta, yhteensä 115."

"Uima-allas on Kathun piiritoimiston takana, joka on avoinna joka päivä." Rewa päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.