Epäilty pidätettiin, kun kolme opiskelijaa ammuttiin kuoliaaksi palavan moottoripyörän lähellä Krabissa

Krabi -

Epäilty on pidätetty, kun kolme opiskelijaa ammuttiin kuoliaaksi palavan moottoripyörän lähellä tienvarsilla Krabissa.

Krabin Khao Phanom -poliisi sai ilmoituksen tapauksesta varhain tänä aamuna (6th) klo 2 Khao Phanom – Thung Yai Roadilla Pru Teawn osa-alueella Khao Phanomin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen palavan moottoripyörän tien varrelta. Pelastusryhmät löysivät lähistöltä kolmen 18-vuotiaan opiskelijan ruumiit, jotka olivat herra Nontapat, jolla oli ampumahaava kasvoissaan, neiti Pantira, jolla oli ampumahaava selässään ja rouva Natnicha, jolla oli ampumahaava vasemmassa selässään. He olivat kaikki Khao Phanomin koulun opiskelijoita.

Poliisi tarkasti CCTV:n lähellä ennen kuin löysi epäillyn mustan BMW-sedanin. He jäljittivät ajoneuvon Khao Phanomissa sijaitsevaan autotalliin näkyvän rekisterikilven vuoksi. Myöhemmin he pidättivät epäillyn Mr.Teerasak 'Toi' Boonruengin, 42, autotallin omistajan.

Teerasak kertoi poliisille, että hän oli ottanut kaksi metamfetamiinipilleriä ennen tapahtumaa ja tuli vainoharhaiseksi luullessaan jonkun tappavan hänet.

Poliisi kertoi, että hän ajoi BMW-sedania ennen kuin törmäsi kolmea teini-ikäistä kuljettavaan moottoripyörään, joka tuli vastakkaisesta kaistasta. Hän ampui oppilaat kuoliaaksi ennen kuin poltti moottoripyörän onnettomuuden jälkeen väittäen, että he yrittivät tappaa hänet. Osapuolet eivät tunteneet toisiaan, eivätkä teini-ikäiset olleet aseistettuja eivätkä CCTV:tä katsoneiden henkilöiden mukaan uhanneet epäiltyä millään tavalla.

Kamala rikos on järkyttänyt Thaimaan sosiaalista mediaa ja epäilty on edelleen pidätettynä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.