Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: tulvat, tila-auton kuljettajan kiista, intialaiset turistit

Syyskuu 2nd

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 29. elokuuta 2022 sunnuntaihin 4. syyskuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Rankkasade 2. syyskuutand Thalangissa vaurioitui 40 autoa. Asunto lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa ja golfkentän edessä lähellä Thep Kasattri Roadia Mai Khaossa tulvi voimakkaasti.

Kenraali Prayut Chan-o-cha on määrännyt armeijan auttamaan Phuketin tulvien uhreja.

Puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha 3. syyskuutard on määrännyt Thaimaan kuninkaallisen armeijan auttamaan uhreja Mai Khaon osa-alueella Thalangissa tulvien jälkeen.

2. Kahden minibussin kuljettajat kutsuttiin Phuketin poliisiasemalle sunnuntaina 4. syyskuuta ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta Mueangin alueella Rassadan laiturin läheltä perjantaina 2. syyskuuta syntyneen riidan seurauksena.

Tapahtuma levisi sosiaalisessa mediassa.

3. Yli 100,000 1 intialaista turistia on vieraillut Phuketissa sen jälkeen, kun Test and Go -ohjelma lopetettiin XNUMX. toukokuuta, Phuket Immigration kertoo.

Intialaisten odotetaan olevan Phuketiin tulevien ulkomaisten matkailijoiden suosituimpia loppuvuonna 2022.

4. Mies on saanut vammoja viiltohaavasta tappelun jälkeen entisen ystävänsä kanssa lähellä Saphan Hin Public Parkia Wichitissä 28. elokuuta.

Epäilty, joka avasi tulen aseellisessa taistelussa lähellä Saphan Hinin julkista puistoa Mueang Phuketissa, pidätettiin Satunissa.

Tapahtuma koski monia paikallisia asukkaita.

5. 120 senttimetriä pitkä krokotiili löydettiin Phuketin temppelin lammikosta.

Krokotiili poistettiin lammikosta. Phuketin kalastusviraston mukaan krokotiilit ovat suojeltuja eläimiä, joiden hallussapitoon tarvitaan lupa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.