PÄIVITYS: Aseellisesta taistelusta epäilty lähellä Saphan Hinin julkista puistoa Phuketissa pidätettiin Satunissa

Phuket -

Epäilty, joka avasi tulen aseellisessa taistelussa lähellä Saphan Hinin julkista puistoa Mueang Phuketissa, pidätettiin Satunissa.

Edellinen tarinamme:

Mies on saanut vammoja viiltohaavasta tappelun jälkeen entisen ystävänsä kanssa lähellä Saphan Hin Public Parkia Wichitissä 28. elokuuta.

Eilen (31st), Wichitin poliisi on pidättänyt Thitisak 'Tat' Detjaroenin, 25. Hänet pidätettiin Satunissa. Hänet vietiin takaisin Phuketiin.

Häntä syytetään murhan yrityksestä, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, luvattomasta aseen kantamisesta julkisella paikalla sekä tulen avaamisesta julkisella paikalla ilman syytä.

Tat myönsi Phuketin poliisille: "Mew (uhri) ja minä olemme ystäviä. Auttoimme keräämään rautaromun kappaleita myyntiä varten. Mew syytti minua rautaromun varastamisesta. Mew hyökkäsi kimppuuni veitsellä ennen kuin suojauduin avaamalla tulen. Mew nappasi aseeni ennen kuin kiihtyi. Kun sain hoitoa sairaalassa, pakenin myös.”

Tat on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.