Phuket City taistelee hyttyssairauksia, kuten denguekuumetta, vastaan

Phuket -

Phuket City taistelee hyttysten kantamia sairauksia vastaan, mukaan lukien denguekuume.

Tällä viikolla Phuketin kaupungin kansanterveys- ja ympäristöosasto käynnisti kampanjansa denguekuumeen leviämisen hillitsemiseksi.

Phuket Cityssä on suoritettu sumutusta taudin kantavien hyttysten lisääntymisen estämiseksi. Alueen asuinalueille ja kunnille tehtiin laajaa sumutusta.

Denguekuume on ollut merkittävä terveysriski kaikkialla Thaimaassa, ja tämä vuosi on ollut erityisen vaarallinen Phuketin kaupungin terveys- ja ympäristöosaston virkamiesten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.