Phuket City taistelee hyttyssairauksia, kuten denguekuumetta, vastaan

Phuket -

Phuket City taistelee hyttysten kantamia sairauksia vastaan, mukaan lukien denguekuume.

Tällä viikolla Phuketin kaupungin kansanterveys- ja ympäristöosasto käynnisti kampanjansa denguekuumeen leviämisen hillitsemiseksi.

Phuket Cityssä on suoritettu sumutusta taudin kantavien hyttysten lisääntymisen estämiseksi. Alueen asuinalueille ja kunnille tehtiin laajaa sumutusta.

Denguekuume on ollut merkittävä terveysriski kaikkialla Thaimaassa, ja tämä vuosi on ollut erityisen vaarallinen Phuketin kaupungin terveys- ja ympäristöosaston virkamiesten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.