Nuori kuljettaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa lähellä siltaa Phuket Townissa

Phuket -

Nuori kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla moottoripyöräkolarissa lähellä siltaa Phuket Townissa eilen aamulla (29. elokuuta).

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 1 lähellä Thep Srisin -siltaa Thep Srisin Roadilla Talad Nuean osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen 19-vuotiaan Mr. Winin ruumiin, jonka sukunimi on lainvalvontaviranomaisten salassa, sähköpylväästä tien reunassa lähellä siltaa. Lähistöltä pelastustyöntekijät löysivät tieltä vaurioituneen Hondan 150cc. Hänen ruumiinsa vietiin Vachiran sairaalaan.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että kuljettaja ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti ajoneuvon hallinnan ja törmäsi jalkakäytävään ja sähköpylvääseen. Poliisi kuitenkin tarkistaa CCTV:n kuvamateriaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.