Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: sate vaurioitunut tie, vuokranantajan väitetysti loukkaavan naista, pelko ulkomaalaisen hukkumisesta ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 22 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Tie Kathussa vaurioitui pahoin rankkasateen jälkeen 26. elokuutath.
    Kathu - Na Koh -tie kaaressa lähellä asuinaluetta Kathussa on vaurioitunut pahoin rankkasateen jälkeen.
  2. Haaste on määrätty vuokranantajalle, joka väitti käyttäneen vara-avainta huoneen avaamiseen ennen kuin hyökkäsi naiseen seksuaalisesti hänen nukkuessaan Phuket Townin asuntolassa.

Vuokranantaja on kiistänyt syytökset naisen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä tämän nukkuessa Phuket Townin asuntolassa.

3. Naispuolinen ulkomaalainen meni mereen Kamala Beachillä 24. elokuutath kun hänen lemmikkikoiransa odotti rannalla. Paikalliset huusivat apua ennen kuin hän nousi vedestä luullen hänen hukkuvan.

Ulkomaalainen nainen, jonka nimeä pelastustyöntekijät salasivat, lupasi olla menemättä enää yöllä uimaan ja hälyttävänsä paikallisia.

4. Tunnettu poliitikko vieraili Bangla Roadin viihdepaikoissa ehdottaen, että ne olisivat auki klo 6 asti.

Thaimaan sivistyneen puolueen johtaja Mongkolkit Suksintharanon ja hänen tiiminsä vierailivat Bangla Roadilla Patongissa 22. elokuuta.

5. Miehistön jäsen on pelastettu putottuaan veneestä Phuketin edustalla.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähti etsimään puoli päivää ennen kuin he näkivät veneen miehistön jäsenen Mr. Eakkarat Limsomboonin, 43. Hänellä oli yllään pelastusliivi ja heiluttamassa kalliolla Kaew Noin saarella.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.