Ranskalainen turisti pelastettiin eksyttyään viidakkoon Koh Phanganilla lauantai-iltana

Koh Phangan, Surat Thani -

Ranskalainen turisti, 26, pelastettiin lauantai-iltana 27. elokuuta, kun hänen kerrottiin eksyneen viidakkoon Koh Phanganilla Surat Thanin maakunnassa.

Koh Samuin turistipoliisin ja Koh Phanganin maakunnan poliisin viranomaiset aloittivat etsinnät saatuaan ilmoituksen turistipoliisin vihjelinjalta ulkomaalaisen matkailijan eksymisestä vuoren viidakkoon lähellä Ban Khok Kruatin kylää Ban Tain osa-alueella.

Turistin, joka myöhemmin tunnistettiin Marouan Ruatbiksi, 26, sijainti havaittiin mobiilisovelluksen kautta. Etsintä oli kuitenkin hieman hankalaa, sillä tiimin piti kävellä yli kolme kilometriä etsiessään turistia tiheällä metsäpolulla aamunkoitteessa. Prosessi kesti tunnin, kunnes turisti löydettiin.

Marouan oli kuivunut, ja hänellä oli haavoja käsivarsissa ja kämmenissä. Tämän jälkeen pelastajat antoivat ensiapua ja antoivat hänelle vettä ennen kuin veivät ranskalaisen turistin takaisin majoituspaikkaansa.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.