Thaimaan Royal Gazette julkaisee kansanterveystiedotteen kannabiksen käytöstä elintarvikkeissa

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen lehti julkaisi kansanterveysministeriön kannabiksen torjuntaa koskevan ilmoituksen perjantaina 26. elokuuta, ja siinä vaaditaan elintarvikkeiden jakelijoita kiinnittämään kannabista sisältävä etiketti ja osallistumaan tutorointikurssille.

Ilmoituksen mukaan elintarvikejakelijoiden, jotka ovat lisänneet tuotteisiinsa kannabista tai hamppua sisältäviä aineita, on nimenomaisesti liitettävä viesti tai kyltti, joka osoittaa, että heidän myyntipaikassaan myydään tuotteita, jotka sisältävät ainesosaan kannabista tai hamppua.

Myyjien tulee myös listata asiakkaille kaikki kannabista tai hamppua sisältävät ruokalistansa sekä antaa turvallisuussuosituksia kannabista tai hamppua sisältävien elintarvikkeiden nauttimiseen esittämällä seuraavat kansanterveyssuosituksesta:

(I) alle XNUMX-vuotiaiden, raskaana olevien ja imettävien naisten tulee pidättäytyä syömästä; (II) Jos ilmenee epänormaaleja oireita, ihmisten tulee lopettaa käyttö välittömästi. Jos oireet ovat vakavia, heidän on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon. (III) Henkilöiden, jotka ovat allergisia marihuanalle tai hampulle, tulee pidättäytyä nauttimasta.

Ilmoituksessa mainittiin myös terveysministeriön ohjeistus kannabiksen tai hampun aineiden käytöstä ruoanlaitossa koskevan oppitunnin vaatimisesta yhdeksi kansanterveysministeriön ravintolayrittäjille ja ruokakauppiaille suunnattujen koulutusten opetussuunnitelmista. Kursseja on kaksi, yrittäjäkurssi ja elintarvikekontaktikurssit.

Opiskelun kesto on 30 minuuttia per kurssi ja se sisältää kasvien ravinnon, marihuanan käytön kuluttajille sopivaan ja turvalliseen ruoanlaittoon sekä säännöt ja rangaistukset väärinkäytöstä jne.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/