Tie vaurioitui pahoin voimakkaan sateen seurauksena Phuketissa

Phuket -

Tie Kathussa on vaurioitunut pahoin kovan sateen jälkeen tänä aamuna (26. elokuutath).

Kathu - Na Koh -tie kaaressa lähellä asuinaluetta Kathussa on vaurioitunut pahoin rankkasateen jälkeen tästä aamusta (26. elokuuta)th). Tien alla ja lähellä oleva maaperä on kulunut sadevedestä.

Kathun kunnan ja Kathun sähköviranomaisen viranomaiset tarkastivat tien. Tiekylttejä oli sijoitettu varoittamaan tienkäyttäjiä, kun tie odottaa korjausta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.