Yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita on ennustettu suurimmassa osassa Thaimaata tänä viikonloppuna "MA-ON" trooppisen laman takia, Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi.

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos ennustaa yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita suurimmassa osassa Thaimaata perjantaina 26. päivästä lauantaihin 27. päivään, mikä johtuu trooppisen laman "MA-ON" -luokituksen alentamisesta Laosin yläosassa ja Myanmarin yläosassa.

Ylä-Thaimaalle ennustetaan lisää sateita ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita on mahdollista pohjoisessa, koillisosassa, Keskiosassa, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, idässä ja etelässä 26. elokuuta klo 5 alkaen. 00. elokuuta klo 27 asti.

Pohjoisosassa ennustetaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita Mae Hong Sonissa, Chiang Maissa, Chiang Raissa, Phayaossa, Nanissa, Phraessa, Lamphunissa, Lampangissa, Uttaraditissa, Takissa, Kamphaeng Phetissä, Sukhothaissa, Phichitissä, Phitsanulokissa , ja Phetchabun, jonka vähimmäislämpötila on 23-26 °C ja enimmäislämpötila 28-31 °C.

Koillisosassa on odotettavissa melko laajoja ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita Loeissa, Nong Khaissa, Nong Bua Lamphussa, Bueng Kanissa, Udon Thanissa, Sakon Nakhonissa, Nakhon Phanomissa, Chaiyaphumissa, Khon Kaenissa, Kalasinissa, Mukdahanissa, Maha Sarakhamissa. , Roi Et, Yasothon, Nakhon Ratchasima, Buriram ja Surin, joiden vähimmäislämpötila on 23–25 °C ja korkeintaan 29–32 °C.

Keski-Thaimaassa ennustetaan melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita Nakhon Sawanissa, Uthai Thanissa, Chainatissa, Sing Burissa, Ang Thongissa, Lopburissa, Saraburissa, Suphan Burissa, Kanchanaburissa, Ratchaburissa, Nakhon Pathomissa, Ayutthayassa, Samut Song Sakhissa ja Bangkok ja sen lähialueet, joiden vähimmäislämpötila on 23–24 °C ja korkeintaan 30–34 °C.

Itäosassa on ennustettu melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita Nakhon Nayokissa, Prachinburissa, Sa Kaeossa, Chachoengsaossa, Chonburissa, Rayongissa, Chanthaburissa ja Tratissa. Lämpötila on vähintään 22-24 °C ja maksimi 27-31 °C.

Etelä-Thaimaan itärannikolla hajallaan ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita
odotetaan Phetchaburissa, Prachuap Khiri Khanissa, Chumphonissa, Surat Thanissa ja Nakhon Si Thammaratissa vähimmäislämpötilan ollessa 22–25 °C ja korkeintaan 32–33 °C. Aallonkorkeus on noin 1 metri ja ukkoskuuroissa 1-2 metriä.

Etelä-Thaimaan länsirannikolla on todennäköistä, että Ranongissa, Phang Ngassa, Phuketissa, Krabissa, Trangissa ja Satunissa on melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita. Alin lämpötila on 22-24 °C ja maksimi 29- 33 °C.

Phuketista ylöspäin aallonkorkeus on noin 1-2 metriä ja ukkoskuuroissa noin 2 metriä.
Krabista alaspäin aallonkorkeus on noin 1 metri ja ukkoskuuroissa 1-2 metriä.

Laitos varoittaa myös yleisöä varomaan rankkoja tai erittäin rankkoja sateita ja niiden kerääntymistä, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja, erityisesti vesistöjen varrella lähellä kukkuloita ja alangoita koko ajanjakson ajan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/