Nainen ulkomaalainen hälyttää Kamalan paikallisia mentyään merelle yöllä

Kamala -

Naispuolinen ulkomaalainen meni mereen Kamala Beachillä viime yönä (24th) kun hänen lemmikkikoiransa odotti rannalla. Paikalliset huusivat apua ennen kuin hän nousi vedestä luullen hänen hukkuvan.

Kamalan pelastustyöntekijät saivat paikallisilta kello 7 ilmoituksen, että ulkomaalainen naispuolinen kaksiosaisessa uimapuvussa jätti tavaransa rannan kauppaan. Hän meni mereen ja leikki vedessä lemmikkikoiransa kanssa.

Viisitoista minuuttia myöhemmin koira nähtiin yksin rannalla ilman häntä. Paikalliset pyysivät apua etsimään häntä rannalta, koska he pelkäsivät hänen hukkuneen.

Sen jälkeen ulkomaalainen nainen kuitenkin nousi merestä yksin ilman ongelmia. Hän pahoitteli, että hän sai muut huolestumaan hänestä, kun hän oli mennyt uimaan jonkin matkan päässä rannasta, mutta sanoi olevansa kokenut uimari.

Ulkomaalainen nainen, jonka nimeä pelastustyöntekijät salasivat, lupasi olla menemättä enää yöllä uimaan ja hälyttävänsä paikallisia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.