Luuranko löydetty Wichitin näkökulman läheltä

Wichit –

Luuranko löydettiin eilen iltapäivällä (20. elokuuta) Wichitin näkökulman läheltäth).

Wichitin poliisi sai ilmoituksen luurangosta klo 5 paikalliselta asukkaalta lähellä Ao Yon – Khao Khad Roadia lähellä Khao Khad -näköalapaikkaa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät kankaalla peitetyn miehen luurangon. Hänen univormunsa oli samanlainen kuin vartijan. Poliisi uskoi miehen kuolleen vähintään kuusi kuukautta ennen kuin hänet löydettiin. Luuranko vietiin Vachira Phuketin sairaalaan lopullista tunnistamista varten.

Paikallinen, joka löysi luurangon ensimmäisenä, kertoi poliisille aikovansa istuttaa kookospuita ennen kuin hän löysi luurangon. Paikallisen asukkaan nimi salattiin.

Poliisi havaitsi, että viime vuoden maaliskuussa 2022 Wichitissä vartijana toiminut Songsak Maya, 41, oli ilmoitettu kadonneeksi.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa lopullisen kuolinsyyn selvittämiseksi, miehen tunnistamiseksi ja sen selvittämiseksi, oliko hän sama kadonnut henkilö.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.