Varas jäi kiinni CCTV:llä varastamasta olutlaatikkoa päivittäistavarakaupassa Phuket Townissa

Phuket -

Varas tallentui CCTV-kameralle varastamassa laatikkoa olutta ruokakaupassa Phuket Townissa.

Mr. Damrong Damthong, 45, teki eilen (18. elokuuta) ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille CCTV-materiaalilla. Hän kertoi poliisille, että epäilty miespuolinen mies, joka oli moottoripyörällä, pysähtyi päivittäistavarakauppansa eteen juuri puolenpäivän jälkeen Phuket-tiellä Talad Yaissa.

Epäilty varasti laatikon olutta ruokakaupan edessä ennen kuin kiihtyi moottoripyörällään. Mr. Damrong oli sisällä ruokakaupassa. Laatikon sisällä oli 12 pulloa olutta, jotka maksoivat 638 bahtia.

Mr. Damrong kertoi The Phuket Expressille: "Se on vain laatikko olutta, joka ei maksa paljon. Jos jäit kiinni, se ei ole sen arvoista. Tämä epäilty ei pelännyt, vaikka siellä on CCTV-kamera. Periaate on, että tämä henkilö on tarpeeksi röyhkeä varastaakseen"

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.