Kansanterveysministeri sanoo, että ulkomaalaisia, jotka tulevat Thaimaahan polttamaan marihuanaa virkistystarkoituksiin, ei suositella

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul lupasi mainostaa Thaimaata johtavana marihuanamarkkinana lääketieteellisiin tarkoituksiin ja karistaa ulkomaisia ​​turisteja, jotka pyrkivät vierailemaan maassa virkistystarkoituksiin.

Ministeri antoi haastattelun ulkomaiselle lehdistölle keskiviikkona 17. elokuuta, että ministeriö odotti Thaimaan marihuanamarkkinoiden tuottavan noin 1.5 miljardia dollaria varhaisessa vaiheessa tuloja ja kasvavan 2-3 kertaa korkeammalle dekriminalisoinnin ensimmäisen vuoden jälkeen.

Hän toisti myös, että Thaimaa keskittyisi kannabikseen ja hamppuun vain lääkinnälliseen käyttöön eikä edistä tällä hetkellä virkistyskäyttöä. Ulkomaalaiset turistit, jotka aikoivat vierailla maassa vain polttaakseen kasvia, olivat siksi masentuneet.

”Joten sanominen, että marihuana on Thaimaassa ilmaista ja sitä voidaan polttaa missä tahansa, on valeuutinen. Se ei ole totta. Emme myöskään toivota sellaisia ​​turisteja tervetulleiksi. Haluamme mieluummin turistien tulevan Thaimaahan arvostamaan kulttuuriamme ja perinteitämme ja näkevän maamme kauneuden”, Anutin sanoi.

Virkistystarkoituksia voidaan kuitenkin ottaa käyttöön tulevaisuudessa, kun ihmiset ymmärtävät täysin marihuanan käytön, ministeri lisäsi.

Lisäksi maan kannabispolitiikka on herättänyt kiinnostusta Malesia, joka on tällä hetkellä tutkia kannabiksen käyttöä lääketieteellisiin tarkoituksiin. Ministerin on määrä keskustella asiasta myös Malesian kansanterveysministerin kanssa ASEANin terveysministerien kokouksessa ensi viikolla.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/