Phuket on valmis isännöimään APEC SME:tä ensi kuussa

Phuket -

Phuketin kuvernööri ilmoitti, että maakunta on valmis isännöimään 28. APEC SME (Small and Medium Enterprises) -tapahtumaa ensi kuussa.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi The Phuket Expressille: "Phuket on valmis isännöimään 28. APEC SME -kokouksen ensi kuussa 5. syyskuuta alkaen.th syyskuuhun 10th. Tämä on hyvä tilaisuus Phuketille toivottaa tervetulleeksi vieraita Aasian ja Tyynenmeren 21 talousalueelta. Olemme valmiita myös kauppaan, investointeihin ja matkailuun Covid-19:n jälkeen.

”Lisäksi meillä on 42,598 224,905 pk-yritystä ja XNUMX XNUMX työntekijää. Tämä on hyvä tilaisuus ajaa alueen ja maan taloutta tulevaisuudessa." Kuvernööri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.