Noutolava vaurioitui Phuketissa tuhopolttoteossa – VIDEO

Phuket -

Pakettiauto vaurioitui varhain aamulla syttyneessä tulipalossa Mueang Phuketin Rassadassa.

Phuketin kaupungin poliisi raportoi, että Burassakorn Yooyen, 31, ilmoitti heille tapauksesta. Hän kertoi poliisille eilen (15. elokuuta).th) klo 4 hän oli talossaan Rassada Nusorn Roadilla Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Hänen naapurinsa huusi kertoakseen hänelle, että hänen talon eteen pysäköity lava-auto oli syttynyt tuleen. Hän käytti palon sammuttamiseen vettä odottaessaan palomiehiä. Palo saatiin lopulta hallintaan.

Hänen talonsa edessä olevat CCTV-kuvat osoittavat kello 3, että tuntematon mies, jolla oli täysi moottoripyöräkypärä, kaatoi bensiiniä lava-autoon ennen kuin sytytti tuleen ja kiipesi pois.

Poliisi kertoi etsivänsä epäiltyä lisätoimia varten. Uhri ei kommentoinut, oliko hänellä ongelmia kenenkään kanssa paikallisesti tai mikä hänen mielestään olisi voinut johtaa tuhopolttoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.