20 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja palaa kotiin Phang Ngaan

Phang Nga -

Kaksikymmentä merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja suuntasi merikotiinsa Similanin kansallispuistoon Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

Vihreä kilpikonnaemo muni munia, yhteensä 60 munaa, Meang Islandin rannalla kesäkuussa, jolloin 61 kilpikonnanpoikasen kuoriutumiseen kului 20 päivää. Muut odottavat vielä kuoriutumista.

Kaksikymmentä kilpikonnan poikasta vapautettiin takaisin kotiinsa mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.