PÄIVITYS: Krabin kansallispuistossa väitetysti laitonta kalaa pyytänyt ulkomaalainen pyytää anteeksi sosiaalisessa mediassa

Krabi -

  Ulkomaalainen mies, jonka väitetään pyytäneen kalaa laittomasti Krabin kansallispuistossa, julkaisi anteeksipyynnön sosiaalisessa mediassa, useiden thaimaalaisten uutismedialähteiden mukaan.

Edellinen tarinamme:

Ulkomaalainen jäi kiinni sosiaalisessa mediassa väitetysti papukaijakalojen pyytämisestä kansallispuiston alueella Krabissa. Video oli ensin huomannut TikTokissa, ja sitten "raivostuneita" thaimaalaisia ​​jakanut sen laajasti.

Useat uutistoimistot kertoivat ensimmäisen kerran tänä viikonloppuna, että ulkomaalainen oli julkaissut sosiaalisen median kanavaansa pyytääkseen anteeksi tapausta. Ulkomaalaisen nimeä ja hänen kanavaansa ei kuitenkaan paljastettu tai annettu erikseen.

Viesti päättyi: "Kaikki ymmärtäkää minua. Olen kalanpyyntiasiantuntija, joka saa kalaa välineillä. Matkustan ympäri maailmaa pyytämään kalaa. En ollut ainoa ryhmässä, kuten kuvassa tapauksesta näkyy. Olen erittäin pahoillani siitä, mitä olen tehnyt. En tiennyt. Ajattelin, että voisin saada kalaa, koska olen nähnyt tämän papukaijakalan markkinoilla."

Anteeksipyyntö ei näyttänyt menevän hyvin suuressa osassa thaimaalaista mediaa, huomauttaa TPN, ja viranomaisten kerrotaan vielä puhuvan henkilökohtaisesti miehen kanssa lehdistön aikaan. Monet kommentit anteeksipyyntöön sanoivat, että miehen pitäisi ilmoittaa itsensä, vaikka oli epäselvää, oliko hän paennut Thaimaasta tapauksen raivoamisen jälkeen. Monissa kommenteissa vaadittiin myös muiden veneessä olevien henkilöiden tunnistamista ja niiden saattamista vastuuseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.