Singaporelainen kuljettaja kuoli, neljä singaporelaista matkustajaa loukkaantui porrasperän törmättyä bussiin ja loukkaantunut yksi korealainen ja kaksi thaimaalaista Phuketissa

Kata, Phuket -

Singaporelainen kuljettaja kuoli ja neljä singaporelaista matkustajaa on saanut erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun sedan törmäsi linja-autoon, jossa Korean kansalainen ja kaksi thaimaalaista loukkaantuivat Kata Hillillä eilen illalla Phuketissa (12. elokuuta).

Karonin poliisi kertoo, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta klo 11 Plab Pla Curvessa Patak Roadilla Kata Hillillä Karonin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen bussin tieltä. Linja-auton kuljettaja, Anirut Chomcherd, 32, ja hänen kaksi matkustajansa Nuengruethai Raknawa, 43, ja Sangmin Lee, 41, Korean kansalainen, saivat kaikki vammoja. Heidät vietiin paikallisiin sairaaloihin.

Vaurioituneen sedanin sisältä pelastustyöntekijät löysivät viisi singaporelaista jumissa sisällä. 21-vuotias naiskuljettaja on lausuttu tapahtumapaikalla (Phuket Express salasi hänen nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.). Neljä muuta on saanut erilaisia ​​vammoja, jotka ovat Bryan Teo Li Yan, 30, Poh Mao Sin, 23, Pang Jing Ning Eliana, 21, ja rouva Ng Jia Xin, 22. Heidät vietiin paikallisiin sairaaloihin.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä sedanin törmäyksen linja-autoon, mutta eivät voineet kertoa tarkkoja yksityiskohtia. Karonin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia jatkotoimia varten.

TPN-media toimittaa kaikki päivitykset asianomaisten viranomaisten antamien tietojen mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.