Thaimaalainen sosiaalinen media "raivostui" ulkomaalaisesta miehestä, jonka väitetään pyytävän laittomasti kalaa kansallispuistossa

KUVA: MGR Online

Krabi -

Ulkomaalainen jäi kiinni sosiaalisessa mediassa väitetysti papukaijakalojen pyytämisestä kansallispuiston alueella Krabissa. Video oli ensin huomannut TikTokissa, ja sitten "raivostuneita" thaimaalaisia ​​jakanut sen laajasti.

Videoleike oli levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla, mutta se poistettiin myöhemmin alkuperäisestä lähteestä, joka näytti olevan ulkomaalaisen miehen itsensä lataamaa. Asianomaiset viranomaiset ovat jo tutkineet asiaa.

Papukaijakala ei ole suojeltu merieläin, mutta kaikkia merieläimiä ei saa pyytää kansallispuiston alueilla.

Paikalliset kalastajat sanoivat, että kun he vahingossa saivat papukaijakaloja, he päästivät ne takaisin mereen. He eivät ole kuuluisia ruoasta.

Meri- ja rannikkoresurssien osaston pääjohtaja Sophon Thongee totesi, että täydellinen tutkimus oli meneillään ja että teko oli "kelvoton". Myös luonnonvara- ja ympäristöministeri Varawut Silpa-archa oli kuulemma "raivoissaan" uutisesta ja pyysi koomaan kaikki resurssit yhteen videolla näkyvän ulkomaalaisen miehen pidättämiseksi ja syytteen saamiseksi.

Sophon lisäsi, että vielä tuntematon ulkomaalainen mies oli puukottanut videolla myös meriankeriaan, mikä hänen mukaansa oli julma teko.

Videossa käytetty thaimaalainen kalastusaluksen kapteeni on tiettävästi tunnistettu ja häntä haastatellaan, Sophon päätti.

Ulkomaalaista uhkaa jopa viisi vuotta Thaimaan vankilassa tiukkojen kansallispuiston lakien alaisuudessa sekä korkeita sakkoja ja uhkaa tulla karkotukselle ja mustalle listalle myöhemmin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.