Viranomaiset jatkavat Patongin viihdepaikkojen tarkastamista paloturvallisuuden varmistamiseksi

Patong-

Viime yönä (9. elokuuta) viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi.

Kathun virkamiehiä ja Patongin poliisia tutkivat viihdepaikat Bangla Roadilla. He tarkastivat paloturvallisuustoimenpiteet, kuten sammuttimet, palouloskäynnit, kyltit ja palontorjuntajärjestelmät tapahtumapaikkojen sisällä.

Viranomaiset kehottivat viihdealan toimijoita varmistamaan, että nämä turvatoimenpiteet on tarkastettava ja niiden on oltava käyttövalmiita.

Tarkastus seuraa Thaimaan pääministeri Prayut määräsi 5. elokuuta vakavan tutkinnano tulipalo "Mountain B" -viihdekeskuksessa Sattahip-alueella Chonburissa eilen varhain, tappaen nyt 16 ja loukkaantuneen 34 ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.