Turistit valittavat ruoan hinnoista paikallisessa Phuketin kuuluisassa muinaisessa ravintolassa

Phuket -

  Turistit ovat kuulemma valittaneet ruuan hinnoista paikallisessa kuuluisassa vanhassa ravintolassa Phuket Townissa, mutta omistaja on myös vastannut ja todennut, että raaka-aineiden hintojen ja suurten annosten nousun vuoksi määrä on kohtuullinen.

Tarina paljastui sen jälkeen, kun thaimaalainen turisti julkaisi viestin Phuketin matkailuarvostelujen Facebook-ryhmässä viime viikolla. Henkilö totesi: "Valikossa ei ollut hintoja. Useimmat ruoat olivat mereneläviä, jotka ovat yleensä kalliita, mutta emme odottaneet näin kalliita.

Asiakas ei ilmeisesti kysynyt hintaa etukäteen ja vain tilasi.

Phuket Express huomautti, että henkilö lähetti ravintolasta käsin kirjoitetun laskun 11 ruoasta, yhteensä 10,460 40 bahtia. Se on pieni paikallinen ravintolakioski suurella tuoremarkkinoilla siellä yli XNUMX vuotta. Thaimaan lain vuoksi ravintolan tarkka nimi on kuitenkin salattu.

Ravintolan omistaja, joka on myös kokki, joka tunnetaan myös nimellä "Go Song", kertoi Phuket Expressille, että hän on jo keskustellut asiakkaiden kanssa elintarvikkeiden hinnoista ja siitä, että ne riippuvat raaka-aineista, joita hän osti markkinoilta, jotka ovat nyt kalliita. ja aina erilainen. Hän käyttää suuria annoksia mereneläviä ja astioiden koko riippuu asiakkaiden määrästä. Go Song sanoi myös kertoneensa asiakkaille, että heidän tilauksensa olisi kallis, mutta he vaativat tilaamaan, mutta ateriansa päätyttyä he olivat pettyneitä kokonaishintaan.

Asiakas ei vastannut ravintolan lausuntoihin ja asia näyttää olevan toistaiseksi ratkaistu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.