Väitetty huumekauppias pidätettiin 1,779 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja aseen kanssa Phuketissa

Phuket -

  Väitetty huumekauppias on pidätetty 1,779 XNUMX metamfetamiinipillereillä ja käsiaseella Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisi pidätti Weeradet 'Gat' Gerdmonkolin, 36, asuntohuoneistossa Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella tällä viikolla.

Häneltä takavarikoitiin 30.01 grammaa metamfetamiinia, 1,779 15 metamfetamiinipilleriä ja käsiase, jossa oli XNUMX luotia.

Häntä syytetään luokan 1 huumeiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa, ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Gat ei heti antanut tiedotusvälineille lausuntoa syytteistä ja syytöksistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.