Chiang Rain kansainvälinen lentoasema jatkaa sulkemistaan ​​perjantaihin 5. elokuuta asti lentokoneiden hitaan poistoprosessin vuoksi

Chiang Rai -

Thaimaan lentokentät (AOT) ilmoitti keskiviikkona 3. elokuuta Mae Fah Luang – Chiang Rain kansainvälisen lentokentän sulkemisen jatkamisesta 5. elokuuta asti. Boeingin lentokoneen poisto oli vaikeuksissa maantieteellisten olosuhteiden vuoksi.

Viranomaisten mukaan Boeing 737-800 -koneen poisto kiitotieltä ei onnistunut vielä tiistaina keskiyöllä, koska koneen vasen pääteline romahti jatkuvien rankkasateiden aiheuttaman maan uppoamisen vuoksi.

Tohtori Somchanok Tiamtiabrat, Mae Fah Luang – Chiang Rain kansainvälisen lentokentän johtaja, totesi, että poistoprosessi saattaa vaatia paljon lisälaitteita, joiden kuljettaminen lentokentälle kestää jonkin aikaa ennen kuin sitä käytetään lentokoneen poistamiseen.

Siksi AOT ilmoittaa kiitotien sulkemisen jatkamisesta 3. elokuuta klo 10 asti. elokuun 00. päivänä. Tästä syystä kaikki lentokentälle ja sieltä lähtevät lennot pysyvät peruttuina.

Alkuperäinen versio Tämä artikkeli ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/