Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: ulkomaalaisen ruumis löydetty läheltä näkökulmaa, pidätetty ulkomaalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​pelaajia ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassae.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 25. heinäkuuta 2022 sunnuntaihin 31. heinäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Poliisi jahtaa aseistettua pankkiryöstöä, joka ryösti ostoskeskuksen Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 XNUMX bahtilla.

Aseellinen pankkiryöstö, joka ryösti pankin ostoskeskuksessa Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 XNUMX bahtilla tänä iltapäivänä, on pidätetty kuuden tunnin kuluessa.

Hän myönsi kärsivänsä taloudellisista ongelmista Covid-19 -pandemian aikana ja että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ryöstää pankki maksaakseen velkojaan.

2. Tuntemattoman ulkomaalaisen miehen ruumis löydettiin rannalta Rawaissa 27. heinäkuutath.

Thaimaan poliisi on vahvistanut, että Yanuin rannalta löydetty ruumis oli 73-vuotias amerikkalainen mies, jonka uskotaan pudonneen kalliolta lähellä näköalapaikkaa Rawaissa.

3. Yksitoista uhkapeluria, mukaan lukien brittimies ja tanskalainen mies, on pidätetty luksushuvilassa Rasadassa, Mueang Phuketissa 29. heinäkuuta.

Poliisi pidätti 11 pokeripelaajaa, jotka olivat brittiläinen mies, tanskalainen, kambodžalainen ja kahdeksan thaimaalaista. Poliisi takavarikoi pokerikortit ja pelimerkit (arvoltaan arviolta 2,606,550 8 XNUMX bahtia alueen XNUMX poliisin mukaan)

4. Ainakin 42 vanhuksella ja kolmella työntekijällä on ollut Covid-19-testi Phuketin vanhustenhoitokeskuksessa.

Keskuksessa asuu ja asuu yhteensä 75 vanhinta ja 29 työntekijää.

5. Phuketin ja Phuketin kaupungin päätiet ovat kärsineet tulvista sen jälkeen, kun Phuketissa 29. heinäkuuta sattui rankkasade.th.

Sade on jatkunut tästä aamusta (1. elokuuta).

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.